Skip to product information
1 of 3

Shampoo with Organic Oblepikha Hydrolate For All Hair Types, 400ml

Shampoo with Organic Oblepikha Hydrolate For All Hair Types, 400ml

Regular price Lek 822.50
Regular price Lek 1,175.00 Sale price Lek 822.50
-30% Rezervo
Tax included.

Shampoo with Organic Oblepikha Hydrolate For All Hair Types, 400 ml

Shampo për të gjitha llojet e flokëve e cila ju jep flokëve një volum të jashtëzakonshëm.
Përmban: Hidrolat organik oblepikha, viburnum dhe trëndafil daurian.


View full details