Skip to product information
1 of 1

Shishka Honey Natural Shower Gel, 400ml

Shishka Honey Natural Shower Gel, 400ml

Regular price Lek 679.00
Regular price Lek 970.00 Sale price Lek 679.00
-30% Rezervo
Tax included.

Shishka Honey Natural Shower Gel, 400 ml

Xhel dushi me mjalt organik i cili ushqen dhe hidraton lëkurën tuaj.

Përmban: Mjalt Organik, ekstrakte organike dhe vajra të bimëve siberiane, ekstrakt të kedrit të egër.

Paketimi: 400 ml

View full details