Skip to product information
1 of 1

Neutral Shampoo. For sensitive scalp, 400ml

Neutral Shampoo. For sensitive scalp, 400ml

Regular price Lek 966.00
Regular price Lek 1,380.00 Sale price Lek 966.00
-30% Rezervo
Tax included.

Neutral Shampoo. For sensitive scalp, 400 ml

Shampo për skalp të ndjeshëm. Ushqen dhe ju jep flokëve shkëlqim.

Përmban: Hidrolat organic bur-kumak, ekstrakt lulesh te melilotus albus, sulfat natriumi, etc.

Paketimi: 400 ml.


View full details