Skip to product information
1 of 1

Icy Berry Natural Shower Gel, 400ml

Icy Berry Natural Shower Gel, 400ml

Regular price Lek 679.00
Regular price Lek 970.00 Sale price Lek 679.00
-30% Rezervo
Tax included.

Icy Berry Natural Shower Gel, 400 ml

Xhel dushi i pasur me vitamina dhe minerale që ndihmon në hidratimin dhe tonifikimin e lëkurës.

Përmban: Ekstrakt organik të limonnik nanai, manaferrës së art dhe ekstrakte organike dhe vajra të bimëve Siberiane.

Paketimi: 400 ml

View full details