Skip to product information
1 of 3

Royal Caviar Icy Firming Eye Cream, 15ml.

Royal Caviar Icy Firming Eye Cream, 15ml.

Regular price Lek 2,205.00
Regular price Lek 3,150.00 Sale price Lek 2,205.00
-30% Rezervo
Tax included.

Royal Caviar Icy Firming Eye Cream, 15 ml.

Krem për sytë me efekt antirrudhë. I përshtatshëm për moshat mbi 40 vjec.
Përmban: Ekstrakte të havjarit të zi,omega-6, D-pantenol, etc.
Përdorimi: Në mëngjes dhe në mbrëmje vendosni një sasi të vogël kremi në
zonën rreth syve.

Paketimi: 15 ml

View full details