Skip to product information
1 of 1

Herbal bath for babies, 250ml

Herbal bath for babies, 250ml

Regular price Lek 728.00
Regular price Lek 1,040.00 Sale price Lek 728.00
-30% Rezervo
Tax included.

Herbal bath for babies, 250 ml

Banjë bimore për bebe me një efekt qetësues dhe zbutës për lëkurën.
Përmban: Hidrolat organik të pelinit
Arktik, ekstrakt organik të sherebelës dhe vaj aguliçe.
Përdorimi: Para se të bëni banjë, shtoni nje sasi te vogel në vaskë. Mos e shpëlani. Thajeni lëkurën e foshnjës.

Paketimi: 250 ml.

View full details