Skip to product information
1 of 1

SOS Soothing Night Face Mask for sensitive skin

SOS Soothing Night Face Mask for sensitive skin

Regular price Lek 1,192.00
Regular price Lek 1,490.00 Sale price Lek 1,192.00
-20% Rezervo
Tax included.

Organic Certified SOS Soothing Night Face Mask for sensitive skin

Maskë për lëkurë sensitive që qetëson, ushqen dhe hidraton intesivisht lëkurën.

Përmban: Hidrolat organik rhodiolarosea, vaji organik i pishës siberiane, acidihialuronik, vitamin E.

Përdorimi: Aplikoni maskën në darkë, nëfytyrë të pastër të thatë, duke shmangurzonën e syve dhe buzëve.

Paketimi: 50 ml

View full details