Skip to product information
1 of 1

Oblepikha And Pine Body Scrub 300ml

Oblepikha And Pine Body Scrub 300ml

Regular price Lek 840.00
Regular price Lek 1,200.00 Sale price Lek 840.00
-30% Rezervo
Tax included.

Oblepikha And Pine Body Scrub 300ml

Skrab për trupin i cili pastron thellësisht dhe rigjeneron lëkurën. Ai rrit
elasticitetin e lëkurës dhe e bën atë të butë.
Përmban: Hidrolat organik oblepikha,vaj pishe siberiane dhe ekstrakt organik
sherebele.
Përdorimi: Aplikoni një sasi te vogël në lëkurë të lagur dhe masazhoni.Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Paketimi: 300 ml.

View full details