Skip to product information
1 of 2

Hyaluronic Eye Patch, 60pcs

Hyaluronic Eye Patch, 60pcs

Regular price Lek 1,505.00
Regular price Lek 2,150.00 Sale price Lek 1,505.00
-30% Rezervo
Tax included.

Natura Siberica - Hyaluronic Eye Patch, 60 pcs

Trajtim për konturin e syve me acid hialuronik i cili hidraton dhe rigjeneron
lekurën.
Përmban: Acid hialuronik, panthenol, ekstrakte të manaferrës dhe mjedrës së
egër.
Përdorimi: Aplikojeni në zonën poshtë syve. Lëreni për rreth 5-10 minuta dhe
pastaj hiqini.

View full details