Skip to product information
1 of 1

Age - Defying Deep Cleansing Hyaluronics Oil 150ml

Age - Defying Deep Cleansing Hyaluronics Oil 150ml

Regular price Lek 1,162.00
Regular price Lek 1,660.00 Sale price Lek 1,162.00
-30% Rezervo
Tax included.

Organic Certified Age-Defying Deep Cleansing Hyaluronics Oil 150 ml 

Vaj për pastrim të thellë të lëkurës. Ka efekt zbutës dhe hidratues.
Permban: Hidrolat organic snow cladonia, vaji organik i pishës siberiane, acidi
hialuronik, vitamin E.

Paketimi: 150 ml

 

View full details