Skip to product information
1 of 3

BB correcting Cream for all skin types 30ml

BB correcting Cream for all skin types 30ml

Regular price Lek 1,001.00
Regular price Lek 1,430.00 Sale price Lek 1,001.00
-30% Rezervo
Tax included.

 Organic Certified BB correcting Cream for all skin types 30 ml

BB krem korrektues për të gjitha llojet e lëkurave. Ndihmon në fshehjen e papërsosmërive të lëkurës dhe ka efekt hidratues.
Përmban: Hidrolat organik të çajit kuril, vaj organik i pishës siberiane, acidi hialuronik,vitamin E.

Paketimi: 15 ml

View full details