Skip to product information
1 of 2

Multi Protection Face Aqua - Serum 15ml

Multi Protection Face Aqua - Serum 15ml

Regular price Lek 1,043.00
Regular price Lek 1,490.00 Sale price Lek 1,043.00
-30% Rezervo
Tax included.

Organic Certified Multi Protection Face Aqua - Serum for sensitive skin 15 ml

Serum për lëkura të ndjeshme që ndihmon në ruajtjen e nivelit të lageshtirës së lëkurës. Përmban: Hidrolat organik Rhodiola Rosea, Vaji organik i pishës siberiane, Acidi hialuronik, Vitamin E.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në lëkurë të pastër dhe të thatë.

Paketimi: 15 ml

View full details