Skip to product information
1 of 2

Oblepikha Hand Cream Nourishing and Moisturizing, 30ml.

Oblepikha Hand Cream Nourishing and Moisturizing, 30ml.

Regular price Lek 966.00
Regular price Lek 1,380.00 Sale price Lek 966.00
-30% Rezervo
Tax included.

OblepikhaHand Cream Nourishing and Moisturizing , 30 ml.

Krem ushqyes dhe hidratues për duart.
Përmban: Vaj altaia oblepikha, vaj amarath, vaj i farave të boronicës.

Përdorimi: Aplikojeni në lëkurën e thatë dhe të pastër të duarve duke e masazhuar pak.

Paketimi: 30 ml

View full details