Skip to product information
1 of 1

Cleansing Micellar water 200ml.

Cleansing Micellar water 200ml.

Regular price Lek 1,155.00
Regular price Lek 1,650.00 Sale price Lek 1,155.00
-30% Rezervo
Tax included.

Cleansing Micellar water , suitable for all skin types , suitable for all ages , 200ml.

Uj pastrues për fytyrën me efekt tonifikuesdhe freskues. I përshtatshëm për të gjithallojet e lëkurave. 

Përmban: qymyrdruri, ekstraktin organik tëmelilotit, manat e verdha te veriut, ekstrakt i mështenkës organike etc.

Përdorimi: Shkundni mirë shishen para përdorimit . Vendosni ujin pastrues në njëpambuk dhe perhapeni me kujdes nëfytyrë dhe në sy.

Paketimi: 200ml.

View full details