Skip to product information
1 of 3

Biome Balance Face Serum, 30ml

Biome Balance Face Serum, 30ml

Regular price Lek 945.00
Regular price Lek 1,350.00 Sale price Lek 945.00
-30% Rezervo
Tax included.

Natura Siberica -Biome Balance Face Serum, 30 ml

Serum fytyre i cili balancon prodhimin e sebumit të tepërt nga lëkura dhe minimizon poret. Përmban: Niacinamide, zinc, ekstrakte të manaferrës dhe mjedrës së egër.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në mëngjes dhe mbrëmje në lëkurë të pastër e të thatë.

Paketimi: 30 ml.

View full details