Skip to product information
1 of 2

Taiga Hand Cream, Daily Protection Hand Cream, 75ml.

Taiga Hand Cream, Daily Protection Hand Cream, 75ml.

Regular price Lek 220.00
Regular price Lek 310.00 Sale price Lek 220.00
-29% Rezervo
Tax included.

Taiga Hand Cream , Daily Protection Hand Cream , 75 ml.

Krem ushqyes dhe hidratues për duart.
Permban: Qumësht ceder (Pinus Sibirica), vaj liri, vitaminë E.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël kremi në lëkurë dhe fërkojeni butësisht.

Paketimi: 75 ml.

View full details