Skip to product information
1 of 3

Caviar Gold Protein face and neck mask, 50ml.

Caviar Gold Protein face and neck mask, 50ml.

Regular price Lek 3,325.00
Regular price Lek 4,750.00 Sale price Lek 3,325.00
-30% Rezervo
Tax included.

Caviar Gold Protein face and neck mask, 50 ml.

Maskë për fytyrën dhe qafën me veti ushqyese dhe rigjeneruese.
Përmaban: Ekstrakti i havjarit te zi, flori,kompleks energjik i barërave të egra, kompleks proteinash, acid hialuronik, koenzimat Q 10, etc.

Paketimi: 50 ml.

View full details