Skip to product information
1 of 2

Brightening Face Serum for all skin types 15ml

Brightening Face Serum for all skin types 15ml

Regular price Lek 1,043.00
Regular price Lek 1,490.00 Sale price Lek 1,043.00
-30% Rezervo
Tax included.

 Organic Certified Brightening Face Serum for all skin types 15 ml

Serum për të gjitha llojet e lëkurave freskon dhe zbut në mënyrë perfekte lëkurën duke i dhenë asaj një shkëlqim natyral.
Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në
lëkurë të pastër dhe të thatë..
Përmban: Hidrolat organik të çajit Kuril,Vaj organik i pishës siberiane, acid hialuronik, vitamin E.

Paketimi: 15 ml

 

View full details