Skip to product information
1 of 2

Nutrition and Hydration Body Milk 200ml

Nutrition and Hydration Body Milk 200ml

Regular price Lek 602.00
Regular price Lek 860.00 Sale price Lek 602.00
-30% Rezervo
Tax included.

Natura Siberica -Nutrition and Hydration Body Milk 200ml

Qumësht trupi ushqyes dhe hidratues.
Përmban: Vitamina A dhe E, vaj organik altai oblepikha, vaj argani,etc.
Paketimi: 200 ml

View full details