Skip to product information
1 of 1

Baby Moisturizing Milk for Daily Care 250ml

Baby Moisturizing Milk for Daily Care 250ml

Regular price Lek 728.00
Regular price Lek 1,040.00 Sale price Lek 728.00
-30% Rezervo
Tax included.

Baby Moisturizing Milk for Daily Care 250 ml

Qumësht hidratues për bebe i pasurme vitamin c dhe minerale.

Përmban: Hidrolat organik tëboronicës kuril, ekstraktet organiketë tërshërës dhe lules së misrit.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogëlqumështi në lëkurën e pastër dhe tëthatë të foshnjës. Paketimi: 250 ml

View full details