Skip to product information
1 of 4

Melilax Adult 6 microclisma 10g

Melilax Adult 6 microclisma 10g

Regular price Lek 900.00
Regular price Lek 1,200.00 Sale price Lek 900.00
-25% Rezervo
Tax included.

Aboca - Melilax Adult, 6 microclisma 10g

 

 

    Melilax është formulim për trajtimin e kapsllëkut, edhe kur eshte prezente nje mbindjeshmëri të zorrëve (si në rastin e zorrës së trashë të irrituar), fisurat anale dhe hemorroidet. Melilax nxit lëvizjen e zorrëve dhe zvogëlon shqetësimin, irritimin dhe inflamacionin e shkaktuar nga kapsllëku. Melilax është i sigurt për përdorim gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji dhe nga pacientët celiac, pasi nuk përmban gluten.

     Si funksionon Melilax? Melilax kombinon një veprim stimulues të zorrëve me një veprim mbrojtës, qetësues në mukozën e zorrës së trashë. Veprimi i dyfishtë i Melilax arrihet falë kompleksit PROMELAXIN të nektarit dhe  të mjaltit të zgjedhur posaçërisht për përmbajtjen e tyre në monosakaride, polisakaride dhe melanoidina, dhe të përpunuara për të ruajtur parimet aktive dhe të pasuruara me fraksione polisakaride nga Aloe dhe Mullaga e zakonshme. Për më tepër, falë vetive të ngjashme me mukozën dhe viskozitetit të tij, Melilax mbron mukozën e rektumit gjatë kalimit të jashtëqitjes. Është falë këtyre vetive dhe veprimit antioksidues të përbërësve që produkti mund të mbrojë dhe qetësojë mukozën.

View full details