Skip to product information
1 of 2

Neofitoroid pomade 40ml

Neofitoroid pomade 40ml

Regular price Lek 1,400.00
Regular price Lek 1,600.00 Sale price Lek 1,400.00
-12% Rezervo
Tax included.

Aboca - Neofitoroid pomade 40ml

 

NeoFitoroid BioOintment përmban komplekse molekulare me bazë bimore që qetësojnë dhe mbrojnë mukozën anorektale dhe përdoret për të luftuar sëmundjet (dhimbje, pickim dhe kruajtje), acarim dhe inflamacion që shoqërojnë hemorroidet. I përshtatshëm për trajtimin e hemorroideve (të brendshme dhe të jashtme) dhe për simptomat shoqëruese të tilla si dhimbja, pickimi dhe kruajtja anale dhe perianale. Gjithashtu mund të përdoret në parandalimin dhe në të gjitha rastet që mund të rezultojnë në acarim dhe/ose mbingarkesë të zonës anale dhe perianale (kapsllëk, diarre). I përshtatshëm për përdorim gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.

Përbërësit dhe benefitet:

 • Mukoadezivë: formojnë një film mbrojtës duke e mbrojtur mukozën nga kontakti me irrituesit
 • Lubrifikant: zvogëlon fërkimin e krijuar nga jashtëqitjet, duke mbrojtur kështu nga acarimi dhe mbingarkesa perianale
 • Antioksidant: mbron mukozën nga radikalet e lira

Përveç kësaj, NeoFitoroid krijon një mjedis jo të favorshëm për rritjen e mikroorganizmave, duke prodhuar një efekt të mëtejshëm mbrojtës dhe duke zvogëluar kruajtjen. Karakteristikat e tij freskuese ofrojnë lehtësim të shpejtë nga shqetësimi. Nuk përmban kortikosteroide ose anestetikë dhe, falë mekanizmit të tij të veprimit, nuk than mukozën.

Udhëzime mbi përdorimin

 • Për aplikim të jashtëm, aplikoni dhe masazhoni butësisht mbi hapësirën anale dhe perianale.
 • Për aplikim të brendshëm, vendosni kanulën rektale në tub.
  Aplikoni një sasi të mjaftueshme të vajit për të mbuluar zonën e prekur.
  Përdoreni produktin pas zbrazjes së zorrëve dhe larjes së zonës anale dhe perianale me kujdes dhe butësi.
  Për të parandaluar acarimin e shkaktuar nga fërkimi, trajtimi mund të aplikohet para zbrazjes së zorrëve. Në çdo rast, produkti duhet të aplikohet edhe pas evakuimit.

Pas përdorimit, hiqni kanjulën, pastrojeni plotësisht me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe mbyllni tubin e vajit. Aplikimi mund të përsëritet shumë herë në ditë, përfshirë në intervale të shkurtra, dhe për periudha më të gjata kohore.

View full details