Skip to product information
1 of 3

Lenodiar Pediatric 12pcs

Lenodiar Pediatric 12pcs

Regular price Lek 1,600.00
Regular price Lek 1,800.00 Sale price Lek 1,600.00
-11% Rezervo
Tax included.

Aboca- Lenodiar Pediatric, 12pcs

 

enodiar Pediatric rekomandohet për trajtimin e diarresë. Produkti redukton shkarkimet e diarresë duke rregulluar funksionimin e zorrëve të fëmijëve nga mosha 1 vjeç.

Diarreja është një fenomen që shoqërohet me një gjendje acarimi dhe pezmatimi të mukozës së zorrëve për shkaqe me origjinë të ndryshme. Karakterizohet nga një rritje e sekretimit dhe/ose një përthithje e reduktuar e lëngjeve, e shoqëruar me një rritje të lëvizshmërisë së zorrëve. Përveç shqetësimit dhe dhimbjes, diarreja paraqet rrezikun e dehidraimit, humbjes së vitaminave, mineraleve dhe një çekuilibrim të florës së zorrëve.

Lenodiar Pediatric vepron falë Actitan-F, një kompleks molekular bimor që redukton shkarkimet diarreike dhe normalizon konsistencën e jashtëqitjes, duke promovuar një ekuilibër të shpejtë të funksioneve të zorrëve.

Actitan-F kundërvepron inflamacionin e mukozës së zorrëve, i pranishëm në rast diarreje, falë dy mekanizmave të veprimit:

  1. Veprim mbrojtës, i marrë nëpërmjet formimit të një filmi me efekt pengues që kufizon kontaktin me mikroorganizmat dhe agjentët irritues;
  2. Veprim antioksidant ndaj radikaleve të lira, i cili kundërvepron irritimin e mukozës.

Falë sinergjisë së veprimeve të tij, Lenodiar Pediatric promovon rikuperimin e shpejtë të funksionit të zorrëve dhe ekuilibrin e florës bakteriale (mikrobiota). Për shkak të mekanizmit të veprimit, produkti vepron duke respektuar fiziologjinë e zorrëve dhe pa shkaktuar konstipacion.

Lenodiar Pediatric është një produkt pa gluten me shije të këndshme.

Udhëzime mbi përdorimin

Rekomandohet të merrni 1 bustinë çdo 3 orë, maksimalisht 4 bustina në ditë në varësi të shqetësimit. Përmbajtja e një bustine të tretet në 10 ml ujë (rreth 1 lugë gjelle).

Nëse diarreja nuk përmirësohet ose përkeqësohet pavarësisht trajtimit, konsultohuni me mjekun tuaj.

View full details