Skip to product information
1 of 2

Golamir spray no alcool 30ml

Golamir spray no alcool 30ml

Regular price Lek 1,395.00
Regular price Lek 1,550.00 Sale price Lek 1,395.00
-10% Rezervo
Tax included.

Aboca - Golamir spray no alcool 30ml

 

Golamir 2Act spray është një pajisje mjekësore inovative që qetëson dhimbjen dhe acarimin falë veprimit anti-inflamator indirekt dhe mbrojtës në mukozën orofaringeale. Udhëzohet të merret në rastet e đhimbjes së fytit për trajtimin e gjendjeve irrituese dhe inflamatore të zgavrës orofaringeale, ato që mund të shkaktohen nga viruset, bakteret, alergjenët ose nga kontakti me agjentët irritues të jashtëm (tymi, smogu, pluhuri). Produkti është i përshtatshëm dhe në gjendje ftohje kur sekrecionet dhe hundët që zbresin në fyt  mund të shkaktojnë acarim. Mund ta përdorni nga mosha 6 vjeç e sipër.

Udhëzime mbi përdorimin

Te tundet flakoni para perdorimit. Duke perdorur aplikuesin special rekomandohet të kryhen 4 sperkatje në zgavrën orofaringeale 4 herë në ditë. Mos e perdorni nëse keni mibindjeshmëri ose alergji individuale ndaj një ose me shumë përberësve.

 

View full details