Skip to product information
1 of 2

Neobiancamid acid reflux 14tabs

Neobiancamid acid reflux 14tabs

Regular price Lek 800.00
Regular price Lek 930.00 Sale price Lek 800.00
-13% Rezervo
Tax included.
Size

Aboca - Neobiancamid acid reflux 14tabs

 

Aboca – NeoBianacid

NeoBianacid është një produkt i bazuar në komplekset molekulare të perimeve dhe mineraleve, i cili ka rol mbrojtës dhe qetësues të mukozës gastroezofageale, të dobishëm për të luftuar shpejt djegien, dhimbjen, ndjenjën e aciditetit, dmth simptomat tipike të acarimit dhe inflamacionit të vetë mukozës. NeoBianacid indikohet për trajtimin e problemeve që lidhen me aciditetin, të tilla si urth, dhimbje, zbaticë gastroesophageal dhe gastrit.

Ndihmon gjithashtu në trajtimin e simptomave të shoqëruara me dispepsi (vështirësi në tretje), të tilla si djegia, rëndesa dhe fryrja e barkut.

NeoBianacid mund të jetë i dobishëm në parandalim, në situata që mund të nxisin acarim të mukozës (marrja e ilaçeve / dhimbjeve jo-steroide anti-inflamatore, periudhat e stresit psikofizik, ndryshimi i stinëve, dieta dhe stilet e gabuara të jetës).

Produkti është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim në shtatzëni, gjatë laktacionit dhe tek fëmijët mbi 6 vjeç.

NeoBianacid është një produkt me përbërës nga bujqësia organike, pa gluten dhe me një shije të këndshme.

  • NeoBianacid formon një film me efekt barrierë në mukozën, i cili e mbron atë nga kontakti me lëngjet gastrike dhe irrituesit.
  • NeoBianacid përmban Poliprotect®, një kompleks molekular që rezulton nga kërkimet e Aboca me vetitë muko-ngjitëse.
  • Poliprotect® vepron në sajë të sinergjisë midis përbërësit të polisakaridit (pesha molekulare> 20,000 Dalton) dhe përbërësit mineral (Gëlqeror dhe Nahcolite).
  • Veprimi i Poliprotect® kompletohet nga vetitë antioksiduese të përbërësit flavonoid, i cili i kundërvihet acarimit për shkak të radikaleve të lira.

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni një tabletë sipas nevojës, duke e lënë të tretet ngadalë në gojë.

Në rastin e refluksit gastroezofageal, rekomandohet të merrni një tabletë pas vakteve kryesore dhe një në mbrëmje para se të shkoni në shtrat.

Në rastet e djegies dhe rëndesës të shoqëruara me vështirësi në tretje (dispepsi), merrni një tabletë pas vaktit.

Në të gjitha rastet, nëse është e nevojshme, përsëritet marrja disa herë në ditë, madje edhe në distancë të afërt. Produkti mund të merret edhe nga fëmijët, duke filluar nga mosha 6 vjeç, me të njëjtën dozë. Produkti mund të merret edhe për periudha të zgjatura. Rekomandohet të përdorni produktin brenda 6 muajve nga hapja e shishes.

View full details