Skip to product information
1 of 2

Fitonasal Pediatric 125ml

Fitonasal Pediatric 125ml

Regular price Lek 1,620.00
Regular price Lek 1,800.00 Sale price Lek 1,620.00
-10% Rezervo
Tax included.

Aboca-Fitonasal Pediatric, 125 ml

 

Fitonasal Pediatric është një dekongjesant i formuluar posaçërisht për të liruar vrimat e hundës së fëmijëve në rast të bllokimit dhe acarimit të zgavrave të hundës si pasojë e gripit, ftohjes së zakonshme, rinitit alergjik dhe sinusitit akut ose kronik. Fitonasal Pediatrike vepron falë TANNISAL, një kompleks molekular me tanine dhe salgemë që ndërvepron me mukozën e hundës për të ofruar: Një efekt dekongestant: - falë osmolaritetit të tij të balancuar, i cili ndihmon në nxjerrjen e ujit nga indet e ngjeshura pa irrituar apo tharë mukozën. Një efekt mbrojtës në mukozën falë formimit të një shtrese muko ngjitëse dhe vetive të saj antioksiduese Përveç kësaj, duke prodhuar një rrjedhë të vazhdueshme të materialit të nebulizuar, produkti ka një efekt pastrimi të thellë në zgavrat e hundës, i cili heq mukozën e tepërt së bashku me çdo patogjen, irritues dhe alergjen të bllokuar brenda (viruset, bakteret, tymi, smogu, kokrrat e polenit. , irritues, etj.). Ky efekt është i dobishëm tek foshnjat që nuk janë në gjendje të fryjnë hundët dhe tek fëmijët që nuk e fryjnë hundën siç duhet. Këto veti e bëjnë Fitonasal Pediatric të përshtatshëm për kollën e shkaktuar nga pika retro-nazale. Kur mukoza ngec në zgavrat e hundës me mikroorganizma dhe alergjenë të pranishëm, pika retro-nazale mund të shkaktojë një kollë dhe probleme të tjera si dhimbje të fytit dhe otitis media. Fitonasal Pediatric nuk përmban dekongestantë vazokonstriktor dhe, falë mekanizmit të veprimit jo-farmakologjik, nuk thahet ose irriton mukozën e hundës dhe mund të përdoret shpesh, duke përfshirë edhe për periudha të gjata kohore. Tek foshnjat dhe fëmijët, përdorimi i produktit lehtëson frymëmarrjen dhe lehtëson gjumin e qetë.

PERDORIMI :

Përdoreni Fitonasal Pediatric të paktën 2 herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje dhe sa herë që ndjehet nevoja për produktin. Për veprim efektiv dekongestant dhe për të mbrojtur membranën mukoze, përdorni Fitonasal Pediatric siç tregohet më poshtë:

1. Nga 6 muaj deri në një vjeç

Lëreni fëmijën të shtrihet në njërën anë, aplikoni produktin në vrimën e sipërme të hundës . Përsëriteni operacionin për vrimën tjetër të hundës, duke e bërë fëmijën të shtrihet në anën tjetër.

2. Mbi një vjec

Aplikoni produktin në vrimë të hundës dhe shtypeni lehtë për disa sekonda. Pastroni hundën ose, nëse është e mundur, lërini fëmijën të fryjë hundën dhe përsërit sprain në vrimën tjetër të hundës. Shpëlajeni grykën e aplikatorit pas çdo përdorimi duke e vendosur nën një rrjedhë uji të nxehtë.

 

View full details