Skip to product information
1 of 2

Epitheliale A.H ULTRA Crème Réparatrice 40ml

Epitheliale A.H ULTRA Crème Réparatrice 40ml

Regular price Lek 1,720.00
Regular price Lek 2,150.00 Sale price Lek 1,720.00
-20% Rezervo
Tax included.

A-Derma - Epitheliale A.H ULTRA Crème Réparatrice 40ml

Trajtim dermatologjik që minimizon shenjat dhe riparon lëkurën e dëmtuar. I përshtatshëm për fytyrën dhe trupin, për fëmijë dhe të rritur. Ka veprim të dyfishtë në sajë të përberësit aktiv të patentuar Cicahyalumide:

  • Përshpejton riparimin lëkurës
  • Ndihmon në reduktimin e shenjave në lëkurë
  • Teksturë e padukshme që hidraton lëkurën
  • Hipoalergjik
  • Pa aromë
  • Pa paraben

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikohet 1 -2 herë në ditë, në lëkurë të pastruar paraprakisht dhe masazhohet lehtësisht.

View full details