Skip to product information
1 of 4

Exomega Control Emollient Spray 200ml

Exomega Control Emollient Spray 200ml

Regular price Lek 2,400.00
Regular price Lek 3,000.00 Sale price Lek 2,400.00
-20% Rezervo
Tax included.

A-Derma - Exomega Control Spray anti kruarje per lekurat atopike 200ml  

Spray zbutës Exomega Control është një produkt natyral për të gjitha lëkurat e thata me problematikën e kruajtjes. Një aplikim në ditë është gjithçka që ju duhet për një efekt qetësues e të menjëhershëm i cili zgjat deri në 48-orë me efikasitet kundër kruajtjeve. Ky spray zbutës i gjithanshëm mund të aplikohet në mënyrë të shpejtë në të gjitha zonat e trupit, kështu që ju mund të visheni shpejt e me lehtësi. Ky produkt natyral dhe me një paketim ekologjik mund të përdoret nga e gjithë familja, madje edhe nga foshnjat e porsalindur. Rekomandohet edhe për trajtimin e ekzemës atopike.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni një herë në ditë në fytyrë dhe trup. Për aplikimin në trup, spërkateni në të gjithë trupin dhe përhapeni deri sa të përthithet plotësisht.
Për aplikim në fytyrë, spërkateni në dorë dhe më pas përhapeni në fytyrë.

       

View full details