Skip to product information
1 of 3

Protect Fluide Invisible SPF50+ 40ml

Protect Fluide Invisible SPF50+ 40ml

Regular price Lek 2,000.00
Regular price Lek 2,500.00 Sale price Lek 2,000.00
-20% Rezervo
Tax included.

 A-Derma - Protect Fluide Invisible SPF50+ 40ml              

Fluid me SPF 50+ mbron lëkurën e brishtë dhe të ndjeshme nga efektet e dëmshme të ekspozimit në diell. E përshtatshme për lëkurë mikse dhe të yndyrshme. Kjo formulë gati e padukshme përmban Rhealba® Oat Plantlet Extract, një përbërës aktiv natyral që ekuilibron, qetëson dhe riparon lëkurën e brishtë dhe Barriestolide®, një kompleks inovativ që forcon barrierën e lëkurës. Me SPF 50+ dhe një aromë delikate të çajit jeshil, jaseminit dhe pjeshkës, ky fluid siguron mbrojtje maksimale gjatë gjithë ditës. Absorbim i menjëhershëm Nuk lë shenja të bardha. Pa alkool. Pa parabene.

Përdorimi

Aplikojeni në mënyrë uniforme në fytyrë, të paktën 30 minuta përpara ekspozimit në diell. Riaplikojeni shpesh gjatë ditës

View full details